Are you at the right place ?

Are you at the right place ?

Ir directamente al contenido

Envío gratis a partir de €50

Over ons

Wij Houden Producten Persoonlijk

My Cartoon is het platform voor unieke en persoonlijke cartoons. Het geeft een thuis aan artiesten met talent en verbind deze met mensen die op zoek zijn naar een leuke manier om henzelf of een ander op een leuke en alternatieve manier te verbeelden!

In een tijd waarin meer en meer geautomatiseerd wordt, is het onze missie om te zorgen dat menselijke connecties de kern van zaken blijven. Daarom hebben we een plek gebouwd waar creativiteit kan opbloeien en dat kan omdat deze door mensen aangedreven wordt. Elk design wordt op opdracht van jouw wensen gemaakt en daarom hebben wij geen 'snel over de toonbank' mentaliteit.

We helpen onze artiesten om van hun ideeën een succesvolle zaak te maken. Onze webshop brengt onze kunstenaars in contact met duizenden kopers die zoeken naar een alternatief—iets bijzonders, met een persoonlijke noot, voor die momenten in het leven die wel een portie verbeelding verdienen.

Als onderneming streven we ernaar om ons te laten leiden door onze leidende principes en te helpen ideeën over duurzaamheid en verantwoordelijkheid te verspreiden. Deze ideeën kunnen ver buiten onze eigen onderneming een grote en positieve impact hebben.

Onze klantenservice kan bereikt worden via de contact pagina en is toegewijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen en een zo plezierig mogelijke online ervaring te bezorgen.

We hopen dat je een fijne winkelervaring hebt bij My Cartoon!

Servicio Rapido
Obtenga una respuesta rápida a tu correo electrónico o mensaje de chat.

Entrega Rapida
Entrega en 2-5 días hábiles (gratis desde €50)

Mas que 1,500 reseñas
¡Los clientes nos califican en promedio con 4.9 de 5 estrellas!

Satisfacción Garantizado
! Si no estás completamente satisfecho con tu pedido, ¡siempre ofrecemos una solución adecuada!