veelgestelde vragen

hoe werkt het?

1. kies een kostuum dat het beste bij het karakter van jouw huisdier past en kies je favoriete achtergrond

2. upload jouw foto('s). Zorg voor foto's met een zo hoog mogelijke resolutie en upload eventueel meerdere foto's bij twijfel.

3. plaats je bestelling en binnen één tot twee dagen ontvang je een proefontwerp per e-mail - vraag wijzigingen aan tot jouw ontwerp helemaal naar wens is

4. na goedkeuring gaat jouw kunstwerk in productie en zullen we de track en trace code met je delen zodra deze onderweg is

verzenden

standaard (6-10 dagen) - gratis
sne (3-6 dagen) - €7,50
spoed (1-3 dagen) - €12,50

wij verzenden naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje, gebruikmakend van gecertificeerde lokale productie partners. Met deze aanpak verkleint de bezorgroute aanzienlijk en dragen zo bij aan onze ecologische voetafdruk.

wij leveren onze pakketten met PostNL, DHL en DPD.

bestellen

gezien de vele aanvragen kunnen wij dit helaas niet doen. ons voorbeeldsysteem is gekoppeld aan geplaatste bestellingen. dit systeem gebruiken wij om alle voorbeelden te versturen en aanvragen voor wijzigingen zo overzichtelijk mogelijk te houden

om ervoor te zorgen dat we het beste resultaat krijgen, zijn hier een paar tips voor het kiezen van de perfecte foto:

 1. hoge kwaliteit: zorg ervoor dat je foto's van hoge kwaliteit zijn. hoe duidelijker en scherper de foto, hoe beter het portret wordt.
 2. goede belichting: kies foto's met goede belichting. natuurlijk licht werkt het beste om alle details en de echte kleuren van je huisdier te laten zien.
 3. positie: we hebben een duidelijk zicht nodig op het gezicht en de ogen, en liefst ook op de lichaamshouding.
 4. geen filters: gebruik foto's zonder filters of sterke bewerkingen. dit helpt ons om de natuurlijke schoonheid van je huisdier vast te leggen.
 5. upload meerdere foto's: de ontwerper zal de meest geschikte foto uitkiezen

twijfel je over de kwaliteit of geschiktheid van je foto's? geen probleem! je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. stuur de foto's door en wij beoordelen de foto('s). we staan klaar om je te helpen het perfecte kunstwerk van je huisdier te creëren!

betalen

 • iDeal
 • PayPal
 • Cedit Card
 • Apple Pay
 • Klarna
 • Bancontact
 • SOFORT
 • KBC
 • VVV-bon

ja, je kunt bij ons zeker achteraf betalen met Klarna. hiermee kun je jouw aankoop eerst ontvangen en bekijken voordat je betaalt.

na ontvangst van je bestelling, krijg je van Klarna een factuur om binnen een bepaalde termijn (meestal 14 tot 30 dagen) te betalen.

achteraf betalen met Klarna vereist soms een korte kredietbeoordeling. zorg ervoor dat je alle voorwaarden leest en begrijpt voordat je deze betaaloptie selecteert.

klachten

controleer of je een bevestigingsmail van je bestelling hebt ontvangen om zeker te weten dat het ingevulde e-mailadres correct is. mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met de klantenservice

in drukke periodes kan het iets langer duren voordat je het proefontwerp ontvangt. heb je na drie dagen nog geen proefdruk? neem dan contact op met de klantenservice

het kan helaas gebeuren dat een pakket door onvoorziene omstandigheden beschadigd raakt

geen zorgen, je krijgt van ons altijd een nieuw exemplaar zonder beschadiging

volg deze stappen om het probleem snel en efficiënt op te lossen:

 1. meld de schade: mail binnen 48 uur na ontvangst via service@mycartoon.nl. naar onze klantenservice. vermeld jouw bestelnummer en voeg foto's van de beschadiging toe.
 2. ontvangen product(en): aangezien elk van onze producten gepersonaliseerd is, is retourneren meestal niet nodig. als de schade aanzienlijk is en het product niet te gebruiken is, hoef je het niet te bewaren. je kunt deze veilig weggooien.
 3. beoordeling: ons team zal de situatie beoordelen en je voorzien van verdere instructies.
 4. herzending: na beoordeling van ons team zal er een vervangend product worden gemaakt en verzonden

we streven ernaar om eventuele problemen met beschadigde leveringen snel en naar volle tevredenheid op te lossen. jouw tevredenheid is onze prioriteit

als de tracking aangeeft dat je pakket is geleverd maar je hebt niks ontvangen, of als het terug naar de afzender is gestuurd, kan dit frustrerend zijn. hier zijn een paar stappen die je kunt nemen

 1. geef het een dagje: tracking kan soms een beetje voorlopen op de werkelijkheid. wacht nog een werkdag, want vaak komt het pakket alsnog.
 2. laat het ons weten: is je pakket er na twee dagen nog steeds niet? of is het retour afzender gegaan? stuur ons dan asjeblieft een berichtje met je bestelnummer en wat er aan de hand is.
 3. wij fixen het: we duiken erin met het logistieke team en zorgen indien nodig voor een herzending

contact opnemen

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.