📣 Wij verwachten grote drukte bij de bezorgdiensten, dus bestel je portretten op tijd voor de feestdagen! 📣

Veelgestelde Vragen

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Na het plaatsen van je bestelling zal een van onze designers aan de slag gaan met jouw ontwerp. Dit proces duurt, afhankelijk van de drukte, ongeveer 2 tot 5 dagen. Daarna zal het door jou gekozen formaat geprint en verzonden worden. De traceringscode wordt als de bestelling is verzonden bijgewerkt. 

Standaard (5-8 dagen) - Gratis
Spoed (3-5 dagen) - €7,50

Hoe annuleer ik een bestelling?

We kunnen alleen bestellingen annuleren die nog niet door de artiest ontworpen zijn. Heb je een foutje gemaakt? Vraag dan z.s.m. een annulering aan, zodat we op tijd kunnen ingrijpen. Na 24 uur is de bestelling hoogstwaarschijnlijk al verwerkt. Zodra dit van kracht wordt, is de service van onze ontwerper al verricht en daar betalen wij voor. Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar we zijn trots op de snelle service en dit omvat het zo snel mogelijk uitleveren van je bestellingen.

Wat is het retourbeleid?

Als er iets mis is met uw bestelling (defect product, verkeerde bestelling, beschadigde bestelling etc.), neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op. We helpen je graag bij het beoordelen van de zaak en zullen een passende oplossing vinden. 

Zoals je begrijpt zijn de cartoons persoonlijk en kunnen wij geen terugbetalingen verrichten, omdat we ze niet kunnen verkopen aan anderen. Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Meld het ons en wij zullen zorgen voor eventuele aanpassingen aan de cartoon of een andere oplossing vinden!

Waar vind ik mijn Track en Trace code?

Op deze pagina kan je met jouw e-mail adres en ordernummer je pakketje volgen.

De Track en Trace code geeft geen informatie aan, hoe kan dit?

Vanaf het moment dat je pakketje in handen is genomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten dat buiten onze controle ligt. 

Snelle Service

Ontvang binnen 24 uur een reactie op je e-mail of Facebook Messenger bericht.

Gratis verzending

Binnen 3-7 werkdagen gratis geleverd in Nederland en België!

Meer dan 650 reviews

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren!

Tevredenheidsgarantie

Mocht je niet helemaal tevreden zijn bieden wij altijd een oplossing!