Meteen naar de content

🎉 10% korting met actiecode VANDAAG10🎉

Veelgestelde vragen

Standaard (5-8 dagen) - Gratis
Spoed (3-5 dagen) - €7,50

Als je kunstwerk beschadigd geleverd is ontvang je van ons direct een nieuwe! Stuur hiervoor een foto van de beschadiging naar service@mycartoon.nl

Het is helaas niet mogelijk om een voorbeeld te ontvangen voordat je besteld. Ons ontwerp team gaan aan de slag met de foto(s) die je hebt geüpload bij de bestelling. Per mail ontvang je als volgt binnen 24 tot 48 uur een voorbeeld die je kunt beoordelen.

Na het plaatsen van je bestelling zullen onze ontwerpers aan de slag gaan met de ingestuurde foto(s). Het duurt ongeveer 24-48 uur om jouw huisdier(en) te ontwerpen. Zodra wij hiermee klaar zijn, zullen wij eerst een voorbeeld toesturen per mail. Keur je het voorbeeld goed? Dan wordt het gekozen portret gedrukt en klaar gemaakt voor verzending.

Mocht het voorbeeld nog niet naar wens zijn, dan kun je nog kosteloos aanpassingen vragen bij ons ontwerp team. We passen het aan tot dat jij 100% tevreden bent.  

Zodra de goedkeuring wordt doorgegeven kunnen wij geen aanpassingen meer verwerken voor het portret. Ons ontwerpsysteem staat direct gekoppeld met de drukpersen en dit systeem kan niet onderbroken worden. Als er per ongeluk de goedkeuring gegeven wordt is dit niet omkeerbaar.

We kunnen alleen bestellingen annuleren die nog niet door de ontwerper verwerkt zijn. Heb je een foutje gemaakt? Vraag dan z.s.m. een annulering aan, zodat we op tijd kunnen ingrijpen. Na 24 uur is de bestelling hoogstwaarschijnlijk al verwerkt. Zodra dit van kracht wordt, is de service van ons ontwerp team al verricht. Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar we zijn trots op de snelle service en dit omvat het zo snel mogelijk uitleveren van je bestellingen. Wanneer een portret niet naar wens is kun je de bestelling annuleren, dan krijg je 90% van het aankoopbedrag terug. De 10% gebruiken wij voor de ontwerp- en administratiekosten.

Op deze pagina kan je met jouw e-mail adres en ordernummer je pakket volgen.

Zodra het pakket opgehaald is door het vervoerdersbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten dat buiten onze controle ligt. Wij kijken altijd bij welke vervoerdersbedrijf het gunstigst is.

Als er iets mis is met jouw geleverde portret (defect product, verkeerde bestelling, beschadigde bestelling etc.), neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het portret contact met ons op. We helpen je graag bij het beoordelen van de zaak en zullen een passende oplossing vinden.

De portretten zijn persoonlijk en kunnen hierdoor niet worden doorverkocht aan anderen. Daardoor is het niet mogelijk om het portret te retourneren. Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Meld het ons en wij zullen zorgen voor eventuele aanpassingen aan het portret of een andere oplossing vinden!

Ja, dat is zeker mogelijk bij ons. Deze zogenaamde “custom orders” gaan alleen niet via de website. Neem gerust contact met ons op en wij zullen jou hiermee helpen. Tot nu toe hebben wij 6 dieren op een kunstwerk ontworpen. Wellicht kunnen wij met jou dit record verslaan?

Wij zijn dagelijks opzoek naar creatieve kostuum ideeën. Neem gerust contact met ons op als je een leuk idee hebt! Wij zullen dan samen met jou en het ontwerp team kijken naar de mogelijkheden.

Het is helaas niet mogelijk alleen een digitaal bestand te ontvangen. Het voorbeeld dat je ontvangt van ons is wel een digitaal bestand. Je krijgt dus een digitaal bestand EN een afdruk voor de totale bestel prijs.

Via de mail, telefoon of  onze Facebook/Instagram pagina kan er contact opgenomen worden met onze klantenservice. Onze klantenservice medewerkers hebben genoeg ervaring om een foto te beoordelen of deze gebruikt kan worden. Mocht je daarna nog steeds twijfelen is het mogelijk meerdere foto’s te uploaden bij je bestelling zodat er altijd een goede bij zit.

Snelle Service

Ontvang binnen 24 uur een reactie op je e-mail of Facebook Messenger bericht.

Gratis verzending

Binnen 3-7 werkdagen gratis geleverd in Nederland en België!

Meer dan 750 reviews

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren!

Tevredenheidsgarantie

Mocht je niet helemaal tevreden zijn bieden wij altijd een oplossing!

My Cartoon

KvK Nummer
81256116

BTW Nummer
NL862021248B01

Adres
Randstad 22-42
1316BZ Almere

Openingstijden Klantenservice
ma - vr: 9:00 18:00

 service@mycartoon.nl +31 085 800 0297MenuContactPrivacybeleidAlgemene VoorwaardenHerroepingsrechtKlachtenregelingVeelgestelde VragenVolg ons Facebook InstagramOver ons

Transformeer je geliefde huisdier in een uniek meesterwerk! Onze artiesten ontwerpen op basis van een foto van jouw huisdier. Kies een stijl, upload een foto en wij doen de rest!

Copyright © 2021 My CartoonFree Shopify ThemeDebutify          

Snelle Service

Ontvang binnen 24 uur een reactie op je e-mail of Facebook Messenger bericht.

Gratis verzending

Binnen 3-7 werkdagen gratis geleverd in Nederland en België!

Meer dan 900 reviews

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4.9 van de 5 sterren!

Tevredenheidsgarantie

Mocht je niet helemaal tevreden zijn bieden wij altijd een oplossing!